Otvoren je račun za pomoć obiteljima čiji su domovi izgorjeli tijekom požara u Zatonu i Raslini!

U organizaciji DPH Šibenik i BiloSrce pokrenuta je humanitarna akcija za prikupljanje sredstava za pomoć obiteljima izgorjelih domova tijekom požara u Zatonu i Raslini.

Prenosimo tekst u cijelosti :

HAJDUČKI PUČE, ŠIBENSKI KRAJ TE TREBA!

Nedavni požar velikih razmjera za brojne obitelji iz Rasline i Zatona značio je ono najgore što se može dogoditi – gubitak doma!

Montažne kuće koje su dobili na korištenje dobrodošla su pomoć za prvu ruku, ali znamo svi da se ništa ne može zamijeniti trajni dom i sve one uspomene koje se nose za cijeli život.

S ciljem pokretanja obnove izgorjelih domova, DPH Šibenik i Bilo srce pokreću zajedničku akciju prikupljanja pomoći za dvije obitelji iz Rasline i jednu iz Zatona.

Četveročlana obitelj Radnić-Gulin i tročlana obitelj Miljak iz Rasline te dvočlana obitelj Bilušić iz Zatona unaprijed zahvaljuju svim navijačima Hajduka i ljudima dobre volje koji se odazovu pozivu i doniraju određena sredstva. Obnova će biti financijski zahtjevna i dugotrajna, stoga je svaka pomoć dobrodošla, bez obzira o iznosu o kojem se radi.

Sredstva se prikupljaju na račun Bilog srca i bit će ravnomjerno raspoređena tako da svaka od tri obitelji dobije jednaku donaciju. Donaciju će koristiti isključivo za obnovu izgorjelih domova.

Prvi rok do kojeg se skupljaju donacije je 15.8.2022. nakon čega ćemo objaviti sve donacije i prikupljeni iznos!

Uplate se vrše na račun

HKNH Bilo srce,

8. Mediteranskih igara 2, 21000 Split,

IBAN: HR7224070001100515943, opis plaćanja “za obnovu izgorjelih domova”.

Za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC: OTPVHR2X

Povezani sadržaji