NOVO U BILICAMA Otvoreni saloni za uljepšavanje i cvjećarna

Jučer su svečano u Bilicama otvoreni frizerski salon, salon za uljepšavanje i cvjećarna u vlasništvu tri jake žene! Izlaskom Općine Bilice iz poslovnih prostorija u kojem su bili otvorila se prilika za mlade, sposobne žene koje su svoje snove i ideje pretvorile u stvarnost. U srcu pitoresknih Bilica, tri poduzetnice spojile su svoje snage i strasti kako bi stvorile jedinstveno mjesto koje kombinira ljepotu, njegu i umjetnost. Ena Ćaleta s Enart Hair studiom, Ivančica Jajaš s Ivy Beauty Lab i Tereza Radman s Merci flowershopom, udružile su svoje talente kako bi obogatile Bilice i šire područje novim i kreativnim pomno osmišljenim uslugama.

Enart Hair studio vješte Ene Ćalete brzo je postao odredište za sve koji traže vrhunske frizerske usluge. Od svakodnevnih stilova do svečanih frizura Ena i njezin tim pružaju personaliziranu uslugu koja svakom klijentu garantira osjećaj posebnosti i zadovoljstva.

Ivy Beauty Lab, pod palicom Ivančice Jajaš mjesto je gdje se ljepota susreće s najnovijom tehnologijom. Nudi širok spektar estetskih tretmana za tijelo i lice, Ivy lab je oaza za one u potrazi za profesionalnim pristupom i tretmanima koji revitaliziraju i pomlađuju.

Na istom mjestu Tereza u Merci flowershopu donosi boje, mirise i život kroz svoj izbor cvijeća, a ima ponešto i za ljubitelje vina. Njena strast prema prirodi utkana je u svaki njen rad i čini ga nezaboravnim. Tereza svojom strašću prema cvijeću i vinu donosi dodatnu dimenziju ljepote u svakodnevni život.

Zajedno ove tri poduzetnice stvorile su u Bilicama inovativni koncept koji je više od samoga poslovnog poduhvata. Mjesto je to susreta zajednice, umjetnosti i ljepote. Bilo bi lijepo vidjeti taj prostor kao platformu za izražavanje, individualnosti i kretativnosti. Bilice su sada bogatije za mjesto koje istinski predstavlja srce i dušu svojih osnivačica – mjesto gdje se strast prema poslu pretvara u nezaboravna iskustva za klijente. Mi smo oduševljeni svime, a na vama je da ih posjetite! Nalaze se na adresi : Bosuć 3, Bilice.

Povezani sadržaji