Home Foto / Video Dan žena u Pizzeriji Forum!

Ako vam samo napišem da svoju ženu izvedete na večeru u pizzeriju Forum za Dan žena i kupite joj ružu bit će previše komercijalno, previše isto kao i svugdje, zar ne?
Radije ću vam reći par lijepih riječi, onih zbog kojih bi svakodnevno trebali iznenaditi svoje žene, djevojke, ljubavnice i slično. Kad smo kod ljubavnica, one se u ovoj priči najbolje zabavljaju, budimo iskreni.

Žene.
Bića bez kojih se jednostavno ne može. Moglo bi se probati, al to bi bio mukotrpan period svakog tko je osjetio što zapravo znači imati ženu pokraj sebe. Imati ženu pokraj sebe ne znači oženiti se dobro s nekim tko brine o obitelji, dobro kuha, zarađuje i stigne tu i tamo bit u krevetu. Ako s ponosom kažeš da imaš ženu, moraš to potkrijepiti svim lijepim gestama koje činiš za nju, svakodnevno. Žene žele titranje srca, klecanje koljena, drhtanje i divljenje svakoj riječi, pokretu i gestama koliko god šašave bile. Pod drhtanjem znate što mislim. Nedavno sam pročitala jednu izreku koja me oduševila :

” Žena voli odanost, orgazme i hranu.” Jednostavno zar ne? Isto tako ako ćemo logički, na Dan žena će više žena izvesti svoje prijateljice u pjesmu, nego muškarci. Statistika tako govori. Bitno je tko ide kojim redoslijedom iz izreke 😉 U svakom slučaju, na dan žena budite lijepe, sretne i pametne.

Ništa manje i uvijek više!

I da ne zaboravimo, uz sve ovo o čemu vam pišem, potporu mi daje pizzerija Forum koja Vas poziva da svoje žene i prijateljice izvedete na večeru ( 08.03. srijeda ) uz glazbu uživo, te slatkiš iznenađenja. Rezervirajte vaš stol i uživajte u svakom okusu. Nastupaju grupa Babalubam, a za dobru spizu za Vas je na raspologanju veselo osobolje pizzerije Forum!

Rezervacije na : 095 1991648  i   022 218646

Vidimo se! Sretan Vam Dan žena!

#chudofix

 forum,manjaslika

Leave a Reply