Home Foto / Video Raspored odvoza smeća u Bilicama

Kontejneri su gotova priča, jer su prije dva dana svi uklonjeni, a na red dolazi uloga vaših dodjeljenih kanti koje će se prazniti određenim danima u tjednu. Sutra točno u 07:00h kreće odvoz smeća u Bilicama, a na vama je da prije te ure izvezete svoje kante na kotačićima ispred vaših ulaza kako bi ih radnici gradske čistoće mogli iprazniti. Smeće će se odvoziti dva puta tjedno, UTORKOM i PETKOM. Zeleni otoci kojih je trenutačno tri će dobiti pojačanje, pa će ih biti 11 komada raspoređenih po zaseocima. Ovo vam je prilika da budete odgovorniji prema prirodi i počnete odvajati papir, staklo i plastiku.  Kako će nam izgledati mjesto ovisi o nama samima, a sada ćemo vidjeti koliko volimo Bilice.

NAPOMENA ZA KRUPNI OTPAD : 

KRUPNI OTPAD ( ne obično smeće iz kućanstva ) MOŽETE ODVESTI NA MJESTA GDJE SU BILI KONTEJNERI DO PONEDJELJKA, jer je to zadnji dan odvoza krupnog otpada. Nakon toga slijedi kompletno čišćenje mjesta na kojima su nekada bili kontejneri.

 

Odvoz krupnog otpada za u buduće će biti najavljeno, tako da nemojte biti nekulturni i to raditi 7 dana prije i čuditi se kako su općinari krivi. Sami krojimo svoju ( ne )kulturu. Da ne govorimo kako volite polja i šume, pa taj otpad tamo izbacivate. Znači, uozbiljimo se, jer svi imamo kamere na mobitelima, pa tko osvane na naslovnici, bit će “popularan”.

 

 

Leave a Reply