Home Foto / Video Ljudska glupost i svemir su beskonačni

Zadnjih nekoliko dana u tijeku su uklanjanja krupnog otpada po Bilicama i sve je pri samom kraju, te su poslovi došli do rušenja zidova koji su prije služili kao mjesto za kontejnere. Što to znači? To znači da Vaš krupni otpad i mješoviti otpad ne smijete više odvoziti na mjesta di ste prije odvozili! Krupni otpad odvozite na Bikarac, a mještoviti u svoje kante koje ste dobili. Ako budete nastavili ostavljati Vaš krupni otpad kao ovaj biser, bit ćete snimljeni, a zatim i kažnjeni. Kazna za fizičke osobe je 2 000 kn, a pravne 10 000 kuna. Nemojte poslije kukati da vas nismo upozorili. Na slici je primjer ljudske gluposti od jutros, ali naravno, komunalno redarstvo već zna o kome se radi, te će mu njegov prelijepi, izgubljeni klik – klak kauč biti vraćen. Fotografija je snimljena u Stublju / Šparadići.

Svaki početak je težak, ali morate shvatiti da sve što radite, radite sebi i svom mjestu. Ako želite promjenu prema prirodi, ljepoti mjesta onda morate raditi na sebi, svom domu, svom dvorištu i okolišu.

Fotografiju ustupili : Općina Bilice.

Dodatak tekstu : Nakon što smo objavili ovaj tekst u samo pola sata vremena, vlasnik crvenog kauča se vratio po njega i obećao ga odvesti na Bikarac. Bravo! Primjer ostalima 😉 Sve se može, kad se hoće.

Leave a Reply