Home Foto / Video Biličko srce, Ribarska noć i još puno toga u Bilicama!

Ovo ljeto u Bilicama će zasigurno biti zanimljivo, jer već ovih dana intenzivno krećemo sa događanjima, pa je tako u tijeku tradicionalni 11. Memorijalni turnir  na male branke Ivica Mikulandra Civak  na kojem sudjeluje 48 ekipa.  Svaku večer možete baciti đir do igrališta u Stublju / Mikulandre i bodrit ekipe. Isto tako u organizaciji MNK Bilice, slijedi Turnir mladih nada koji počinje 07.07.2019.

Dok su građevinski radovi daleko probili rokove, mi se spremamo za feštu, jer zašto ne bauštelat pet do podne. To je svakako prelijepa slika turistima koji se dođu odmoriti na našu obalu. Vidljivi i nevidljivi radovi po objektima prepoznaju se po pikameru i brusilici, a vi sad to tumačite kako želite. Jednostavno.

Nastavimo dalje, jerbo ovo neće izać na dobro.

Biličko srce nakon jedne godine pauze ponovo kuca! U organizaciji MNK Bilice i ljudi dobre volje opet ćemo okupiti Biličanke i Biličane na jedno mjesto i nastaviti tradiciju. Organizatori zamoljavaju predstavnike zaseoka da se jave radi prijava ekipa za natjecanja. Butkovići, Šparadići, Podlukovnik itd. Javite se na brojeve mob.: 099 513 4350 i broj : 099 435 3555

Koncert Marka Škugora na Butkovu mulu ( Mul. Alojzija Stepinca ) je na rasporedu 19.07. , a u istom glazbenom ritmu laganih Dalmatinskih pjesama nastavljamo na Susretu klapa Bilice 23.07.

02.08. Ribarska noć je glazbena uvertira za kolovoz koji će nam biti prepun događanja, jer nakon ribarske noći slijedi Bilička fešta 14.08. uz klapu Rišpet, a zatim 23.-24-08. Bilice Craft Beer Festival! Prvu večer će nastupiti naš dobro poznati gost Željko Bebek, a drugu večer Opća opasnost!

Između ovih feštica, vlasnici lokalnih kafića će nastojati goste zabavljati sa glazbenim večerima, a na vama je da pratite njihove stranice.

Prukljanski gušti su još u dogovorima.

Što drugo da vam kažemo nego, vidimo se u Bilicama!

 

Leave a Reply