Home Foto / Video Obavijest za mještane Općine Bilice!

Kretanje prema uputama civilne zastite Opcine Bilice:

Stozer civilne zastite Opcine Bilice obaviještava stanovnike Opcine Bilice da će se na adresi Bosuć 3., u vremenu od 10-12 sati, izdavati PROPUSNICE, koje ce se izdavati zbog vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (tocka II. podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivalista i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj).
ObrazacObrazac zahtjeva za propusnicu

Bez propusnice se moze samo do obližnjeg dućana, pekare i do pumpe, za sve ostale stvari na usluzi vam stoji DVD Bilice i Stozer civilne zaštite broj tel :
098 -761703 DVD BILICE
022/310-599 OPĆINA BILICE

Civilna zaštita, DVD, Policija, medicinski radnici i svi ostali rade na sve strane i mole ljude da ne iskoristavaju situaciju, jer su kazne velike! Ovo više nije smiješno niti zafrkancija!
Ljudi, stvarno se nemojte zezati sa zdravljem. Svojim neodgovornim ponašanjem ugrožavate ljude oko sebe, starije osobe, malu djecu, trudnice, invalide, bolesne ljude. Sve njih ćete imati na duši samo zato jer vam se ide van prošetat. Strpi se par dana da bi svi bili mirni ostatak godine! OSTANI DOMA!

Ponavljamo napomenu :

Ako dolazite u svoje vikendice u Bilicama, bilo iz područja Hrvatske ili inozemstva, obavezno prijavite svoj boravak na E- visitor ili na broj telefona Općine Bilice. Pogotovo ako dolazite iz inozemstva, a znate da je obavezno se javiti radi samoizolacije kako bi zaštitili sebe i ljude oko sebe.  Civilna zaštita Bilica nadzire kretanja i zadržavanja na javnim mjestima, a ako  vidite neodgovorno ponašanje, samo javite na gore navedene brojeve. Na taj način ćemo zaštititi vas i cijele Bilice.

Leave a Reply