Home Foto / Video Biličani velikog srca i sutra zaprimaju pomoć za stradale od potresa

Od samih jutarnji sati cijela Hrvatska je na nogama zbog potresom pogođenih gradova. Biličani su brzo reagirali i pozvali sve svoje dobre ljude da pripomognu donošenjem paketa sa hranom, vodom, higijenskim potrepštinama i odjećom u prostorije DVD-a Bilice. Danas smo cijelo popodne zaprimali pomoć, a već ujutro ( srijeda ) od 10:00h do 21:00h će nastaviti zaprimati pakete.Zahvaljujemo našim ljudima koji su ponudili prijevoz i odvoz paketa, a ako svoj paket ne možete dostaviti zbog epidemiološke situacije, javite se Aniti u Hallo Cab – Taxi Bilice, a ona će pakete dopremiti u prostorije DVD-a Bilice Trenutačno imamo puno odjeće i obuće, tako da to ne morate donositi osim ako nemate vreće za spavanje.

Potrebna je hrana, higijenske potrepštine, voda i naglasak na dječiju hranu, pelene, kašice i sl. Džepnih svjetiljki i akumulatora (nemaju ni struje).

Hvala vam svima koji pomažete i koji imate veliko srce, vidimo se od jutra u Bilicama, Bosuć 2 prostorije DVD-a Bilice. Biličko srce je veliko!

Radi epidemiološke situacije nosite maske i držite distancu. Svoje pakete ostavite ispred vrata DVD-a, a naši vatrogasci će ih rasporediti i sortirati.

Za više informacija možete nazvati :

0992437234 Lucija

0955223446 Marta

smart

smart

smart

smart

Leave a Reply