Home Fotografija “Otvoreno za Bilice”, Iskusni obrtnici i turistički djelatnici s iskustvom preko 20...

“Otvoreno za Bilice” moto je mještana Bilica koji su se okupili na Nezavisnoj listi koju tvore obrtnici i radnici prije svega. Jedan dio je u turizmu preko 20 godina, te  dobro poznaju bit i srž ponude i potražnje na našim prostorima. Svi oni žele pridonijeti jedan dio sebe i poboljšati smijer u kojem idu Bilice, a to je širenje turizma i boljeg života. Svjesni toga da su neki zaseoci Bilica zapostavljeni, morali su  reagirati i aktivirati da se to promjeni. Svi zaseoci za sebe imaju puno toga za pokazati, a koncentrirani smo samo na obalu. Njihovu prvu objavu na službenoj Facebook stranici prenosimo u cjelosti :

“Otvoreno za Bilice “, Nezavisna lista za vijeće – Bilice

Poštovani građani Bilica,
evo nam se približavaju jos jedni izbori za koje mnogi kažu da su praznik demokracije.
Da bi opravdali važnost izbora odlučili smo se kandidirati i napraviti jednu umjerenu,ali odlučnu i otvorenu listu sa fokusom na rad u OPĆINSKOM VIJEĆU.
Kako je predizborna kampanja počela ,red je da se predstavimo i kažemo koju riječ o nama ponaosob kao i o našim planovima kroz koje ćemo pridonijeti razvoju Bilica i ugodnijem životu svih naših sumještana.
Naša lista pod sloganom “OTVORENO ZA BILICE” govori o nama kao grupi građana otvorenih svjetonazora koja je spremna poštujući sva zakonska i ljudska načela staviti sebe u službu rješavanja svih problema sa kojima se susreće OPĆINSKO VIJEĆE u svom radu .
Svi kandidati na našoj listi dolaze iz realnog sektora odnosno iz malog poduzetništva gdje smo svi postigli određene dobre rezultate .
Među predloženim listama,mi smo jedina potpuno nezavisna lista pa smo tako i zamislili
naš rad u vijeću.
Naime,OPĆINSKO VIJEĆE vidimo kao platformu na kojoj se devet vijećnika ,istinski i zdušno bori za zajednički cilj,a to je isključivo dobrobit naše zajednice.
OPCINSKO VIJECE nikako ne smije biti platforma za stranačka prepucavanja i nadglasavanja po stranačkoj ideologiji i naputcima.
Posebno bi naglasio da vijeće nije i ne smije biti platforma za nečiju osobnu promidžbu, a kamoli ne daj Bože za nečiji osobni interes.
Ovim putem bi se zahvalio svima biračima i našim simpatizerima na ukazanom povjerenju prilikom same kandidature.
Dragi naši sumještani želim Vam svu sreću u životu i razborito razmišljanje prilikom izlaska na predstojeće izbore.
Također, ovom prilikom bi želio pozdraviti i zaželjeti sreću svim kandidatima na listama za vijeće kao i kandidatima za načelnika.
Predizborna utakmica je počela, te se nadam fer i poštenoj borbi u kojoj suđenje prepuštamo našim biračima.
Kao nositelj nezavisne liste br 3 u svoje osobno ,kao i u ime cijele nezavisne liste grupe građana lijepo Vas pozdravljam.
Nositelj liste

 

Leave a Reply